A SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁG magyar válogatottjának rangidőse, a legeredményesebb aktív judósunk, a Ceglédi VSE 73 kilogrammos ikonja, Ungvári Miklós.




NAGYÍTÁSÉRT KLIKK A KÉPRE!


Bíró Tamás tanítványa a felnőttek között bontakozott ki igazán, s ott aztán sikert sikerre halmozott az elmúlt években. 2012-ben a londoni olimpián hajszálnyi választotta el a végső győzelemtől, míg tavaly Rióban nem sok hiányzott, hogy megszerezze második olimpiai érmét.



Háromszor is felállhatott a világbajnoki dobogóra, Kairóban, Rio de Janeiróban és Rotterdamban is bronzérmet akasztottak a nyakába. Az Európa-bajnokságok igazi specialistájának számít, 2002-ben Mariborban, 2009-ben Tbilisziban és 2011-ben Isztambulban is az öreg kontinens legjobbjának bizonyult, s a győzelmek mellett háromszor a második, egyszer a harmadik helyen végzett.

Az IJF World Tour versenyein 2009-től szállítja az érmeket, jelenleg tizenöt dobogós helyezésnél jár. A Grand Slam-tornákon hat bronzérem, a Grand Prix-viadalokon egy arany, három ezüst és öt bronz került a gyűjteményébe, amelyek közül a legértékesebb a hazai közönsége előtt aratott győzelem 2015-ből.



A Ceglédi VSE kiválósága a SUZUKI JUDO VILÁGBAJONOKSÁG harmadik, valamint utolsó versenynapján, a vegyes csapatversenyen lép tatamira.

 

A magyar csapat eddig bemutatott tagjai

FÉRFIAK
81 KG
Csoknyai László
Ungvári Attila

90 KG
Tóth Krisztián
Vér Gábor


100 KG
Cirjenics Miklós
Ohát Zalán

+100 KG
Bor Barna

NŐK

57 KG
Karakas Hedvig

70 KG
Gercsák Szabina

78 KG
Joó Abigél

Salánki Evelin

+78 KG
Kárpáti Emese
Szigetvári Mercédesz


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)