A huszonhét esztendős Cirjenics Miklós sportolói pályafutása Pécsen indult, jelenleg az Atomerőmű SE csapatát erősíti, a SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁGRA Hangyási László írányításával készül.




NAGYÍTÁSÉRT KLIKK A KÉPRE!


Tizenhét évesen költözött fel Pécsről Budapestre, ahol a BHSE versenyzője lett, majd a további fejlődés érdekében Paksra igazolt, hogy Bor Barnával készülhessen, és nem utolsó sorban, hogy Hangyási László olimpikon judóst faragjon belőle.

Cirjenics Miklós 2011-ben szerezte meg első felnőtt Európa-kupa-érmét, Belgrádban ezüstérmes lett, a következő évben pedig még feljebb léphetett a dobogón, megnyerte a szerbiai kupát.



Az IJF World Tour állomásain is rendre jeleskedik a paksi judós: 2014-ben Asztanában szerezte meg első Grand Prix-érmét, majd 2016-ban a havannai és a samsuni GP-bronzérmek után, következett a sokat jelentő Grand Slam-siker. A Bakuban elért második helyezés a riói olimpián való részvételt jelentette.

Az olimpiai küzdelmektől korán búcsúzó judós kiemelkedően teljesített az idei első félévben. Márciusban a bronzéremig jutott a bakui Grand Slamen, áprilisban újabb bronzérmet szerzett a varsói csapat Európa-bajnokságon, majd feltette az i-re a pontot: a jekatyenburgi Grand Slam-viadalon legyőzhetetlennek bizonyult a 100 kilogrammos mezőnyben.



Az Atomerőmű SE kiválósága a SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁG utolsó egyéni versenynapján, szeptember másodikán és egy nappal később, a csapatversenyek során lép tatamira a Papp László Sportarénában.

 

A magyar csapat eddig bemutatott tagjai

FÉRFIAK
+100 KG
Bor Barna

NŐK
+78 KG
Kárpáti Emese


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)