ImageJúnius 4-én szombaton rendezik
meg a sportágat nem kizárólag
versenyjelleggel űző utánpótlás
judósoknak a Hepehupa-kupát.



A nagytarcsai (Múzeum kert 4.) viadalra a szervezők szeretettel várják az ország minden részéről a diák-, serdülő és ifjúsági judokákat.

Image

Ilyés Gyula, a Veresegyházi Küzdősport Egyesület edzője és Kovács Ernő, a közép-magyarországi régió vezetője számára nem volt kérdés, hogy a tavalyi Hepehupa-kupa sikere után az idén is megrendezzék a versengést. A két szakember azzal a céllal indította útjára a megmérettetést, hogy versenylehetőséget biztosítson azon ifjú judokák számára, akik a sportág szeretetéért, egészséges testi és lelki fejlődésük érdekében koptatják a tatamit.

“Úgy vélem, nemcsak az eredményekért érdemes judózni, elvem, hogy a gyerekek találjanak örömet a sportban – mondta Ilyés Gyula. – A profi judo mellett létjogosultsága van az egészségmegőrző, szabadidős tevékenységként végzett judónak is, én így próbálom a gyerekekkel megszerettetni ezt a csodaszép sportágat. Bízom benne, az idén a tavalyi rendezvény sikerét is túlszárnyaljuk, remélem, az ország minden részéből érkeznek majd csapatok. Akkor leszünk a legboldogabbak, ha a nagytarcsai termet benépesítik az ifjú judósok.”

A hat danos edző hozzáfűzte, az induláshoz nem szükséges érvényes MJSZ tagkönyv és sportorvosi igazolás, elég egy két hétnél nem régebbi orvosi igazolás, „egészséges, versenyezhet” bejegyzéssel.

A Hepehupa-kupa mérlegelésére június 4-én szombaton 9 és 10 óra között kerül sor, majd a legkisebbek versengésével kezdődik a viadal.

A Hepehupa-kupa versenykiírása: KLIKK IDE!

Image
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2011
Forrás: Balogh Zoltán)