Tizenhat esztendeje valamennyi világverseny idején játszottunk, így lesz ez a csütörtökön kezdődő zágrábi Európa-bajnokság idején is: tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz pulóvert, hátizsákot, pólót és könyvet, nincs más dolgod, csak játszani!




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal az április huszonötödikén, csütörtökön kezdődő Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. Egy nappal korábban, szerdán délután négy órakor tartják a sorsolást, a tippeket ez alapján érdemes kialakítani. Legkésőbb csütörtökön reggel tíz óráig várjuk az első napi tippjeid a Judoinfo erre kialakított felületén (ezt is a sorsolás idején már megtalálod majd honlapunkon)! Oldalunkon minden nap követheted majd, hogy állsz a tippversenyben.

A játék igen egyszerű: tippeld meg minden súlycsoportban, hogy kik nyernek majd arany-, ezüst- és bronzérmet. A telitalálat három pontot jelent, ha a dobogós nevét eltalálod, de a pontos helyezését nem, az pedig egy pontot ér a végelszámolásnál.


A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear pulóver, egy Ippon Gear hátizsák és egy Ippon Gear póló. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet nyerni!




Ilyen pulcsit viselhet majd a tippverseny győztese


Először a 2008-as pekingi olimpia idején hívtuk játékra a Judoinfo olvasóit, akkor rögtön egy világbajnok győzött nálunk: Braun Ákos nyerte meg a tippversenyt. Azóta sokszor játszottunk, a 2009-es bakui Eb idején Gosztonyi Balázs nemzetközi bírónk tippelt a legügyesebben, a 2009-es rotterdami világbajnokságon a Judoinfo szerkesztősége szerezte meg az első helyet. A 2010-es bécsi Európa-bajnokságon Papp László szerezte a legtöbb pontot, a tokiói világbajnokságra pedig a kétszeres U23-as Eb-ezüstérmes Krizsán Szabolcs tippelt a legsikeresebben. 2011-ben, az isztambuli Eb végén Stadler András és a Judoinfo holtversenyben lett első, a párizsi világbajnokság végeredményét Krizsán Szabolcs jósolta meg a legjobban, amíg 2012 áprilisában, a cseljabinszki Eb-n a paksi Kiss Norbert vitte el a pálmát. Következett London, a sikeres olimpia, no és Krizsán Szabolcs triplázása.




A második helyezett jutalma


A 2013 áprilisi budapesti Európa-bajnokság idején Reif Dániel tippelt a legjobban, az augusztusi riói vb-n Kiss Norbert újrázott. 2014 áprilisában Montpellier Ungvári Attilának hozott szerencsét, a cseljabinszki világbajnokság után Őri Felicián, a 2015-ös bakui Európa Játékok után Haáz Péter, amíg az asztanai világbajnokságon – amikor már csaknem kétszázan játszottak velünk! – Szabó Csaba kapta a fődíjat. Játszottunk a kazanyi Eb idején is, akkor holtverseny alakult ki, az első helyen Hegedűs Bendi és Kiss Norbert osztozott. A riói olimpián Kovács Bence tippelt a legügyesebben, a 2017-es varsói Eb Horváth László diadalát, a budapesti világbajnokság pedig Kiss Norbert győzelmét hozta. 2018-ban az Eb-n Gaál Gergő, a vb-n pedig Stadler Ádám tippelt a legjobban. A 2019-es Európa-bajnokság tippbajnoka Kiss Norbert lett, a világbajnokság idején pedig Hammer Erik játszott a legügyesebben, 2020-ban Huszár Martin tippelt a legjobban a prágai, 2021 áprilisában Vég Milán a lisszaboni Európa-bajnokság során, a budapesti világbajnokságon Bertók Attila, a tokiói olimpián Fekete János, a 2022-es szófiai Európa-bajnokságon Tanczer Dénes, a taskenti világbajnokságon Szeles Viktor, a tavalyi dohai világbajnokságon a Judoinfo, az Európa-bajnokságon pedig Száva Zoltán tippelt a legjobban. De ki lesz a harminckettedik tippbajnok?




A harmadik díj a zágrábi Eb idején


A Judoinfo tippversenyének győztesei

Ötszörös: Kiss Norbert
Háromszoros: Krizsán Szabolcs, Judoinfo
Kétszeres: Stadler Ádám
Egyszeres: Bertók Attila, Braun Ákos, Fekete János, Gaál Gergő, Gosztonyi Balázs, Haáz Péter, Hammer Erik, Hegedűs Bendi, Horváth László, Huszár Martin, Kovács Bence, Őri Felícián, Papp László, Reif Dániel, Szabó Csaba, Száva Zoltán, Szeles Viktor, Tanczer Dénes, Ungvári Attila, Vég Milán




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024)