Az Ami összeköt mai vendége egy igazi elit alakulat parancsnoka, a Honvédség Sportszázadának vezetője, a közelmúlt egyik kiemelkedő magyar judósa. Európa-bajnoki bronzérmes, kétszeres Grand Prix-győztes, 2016-ban az egyik olyan sportoló volt a világon, aki kiharcolta a riói olimpiai indulás jogát, mégsem léphetett tatamira a brazíliai játékokon.

Sohasem érhette az a vád, hogy nem tesz meg mindent a győzelemért. Sőt, túlságosan is sokat tett érte, a teste egyszerűen nem tette lehetővé, amit a szíve diktált. Tízszer operálták, de elképzelhető, hogy többször is kellett volna, előfordult, hogy négy helyen eltört lábbal is a küzdelmet választotta.

Már az óvodában úgy érezte, ki kell állnia az igazságért, a gyengék mellett, s a küldetése felnőtt fejjel mit sem változott: tenni az emberekért, szolgálni a közösséget.

Az Ami összeköt mai vendége Krizsán Szabolcs.


 

Különleges utak, sorsok, teljesítmények, hivatások, szenvedélyek. Sikeres, elismert emberek az élet megannyi területéről. Egy valami mindannyiukat összeköti: a JUDO. Vajon ez a titok? Az Ami összeköt a Judoinfo podcast-sorozata. A podcastet meghallgathatod, az Ami összeköt csatornájára feliratkozhatsz a Spotify, az iTunes vagy az Anchor szolgáltatónál is.





A sorozat korábbi adásai:

 



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)