Az Ami összeköt mai vendége szüleinek küldetése miatt az átkos Szovjetunióban nőtt fel, kövér, tájszólással beszélő, komplexusokkal küzdő, megfelelni vágyó kissrácból lett válogatott judós, aki kétszer is hajszálnyira volt az olimpiai indulástól. A lehető legrosszabb belépővel kezdte menedzseri pályafutását, ám az elmúlt húsz esztendőben ő lett az egyik legsikeresebb producer Magyarországon. Üzletfeleinek, befutott márkáinak, termékeinek, szolgáltatásainak nevét itthon gyakorlatilag mindenki ismeri, ő azonban amikor csak lehet, kerüli a nyilvánosságot.

Beszélgetésünk során kendőzetlen őszinteséggel beszélt megpróbáltatásairól, s arról is, hogy az elmúlt tíz esztendőben felesége, Horváth Réka, és tüneményes kislánya segítette abban, hogy nyugodtabb fokozatba váltson az életében. A judo miatt vállalta a beszélgetést, pedig a sportág már az első pillanatokban komoly nehézségek elé állította, huszonhét évesen pedig azzal az elhatározással húzta le magáról a judogit, hogy többet fel sem veszi.

Az Ami összeköt mai vendége Hanzel Henrik.


 

Különleges utak, sorsok, teljesítmények, hivatások, szenvedélyek. Sikeres, elismert emberek az élet megannyi területéről. Egy valami mindannyiukat összeköti: a JUDO. Vajon ez a titok? Az Ami összeköt a Judoinfo podcast-sorozata. A podcastet meghallgathatod, az Ami összeköt csatornájára feliratkozhatsz a Spotify, az iTunes vagy az Anchor szolgáltatónál is.





A sorozat korábbi adásai:

Ami összeköt #1: Baranyai menedék – Beszélgetés Csősz Imrével
Ami összeköt #2: Bíró-sztori – Beszélgetés Gosztonyi Balázzsal
Ami összeköt #3: A fekete-öv története – Beszélgetés Simon Csabával
Ami összeköt #4: Titkos sikerek – Beszélgetés Parragh Katalinnal
Ami összeköt #5: Veterán motorral a judo nyomában – Beszélgetés Treszl Gáborral 
Ami összeköt #6: Otthonról hazafelé – Beszélgetés Nagy Patríciával

 



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)