Az Ami összeköt mai vendége családját, otthonát, tanulmányait hátra hagyva, tizenhét évesen költözött az országunkba. Nem ismerte a nyelvünket, kevéssé volt tisztában a szokásainkkal, de távol a szeretteitől is helyt állt, beilleszkedett, a nehézségeire pedig úgy tekint, azokra is szükség volt a személyiségének alakulásához.

Mosolygós, közvetlen habitusát megőrizte akkor is, amikor judós olimpiai reménységként elsportolói pályafutását kettévágó sérülést szenvedett. Az elsietett visszatérés is tanította, ma már saját judoklubjában nagy hozzáértéssel tudja tanítványait átsegíteni a nehezebb időszakokon.

Nem jellemző rá, hogy bármit is feladna. Munkahelyén az alapokról indult, s az évek során vezetővé vált, ma már több mint negyven embert irányít. De mindig csapatban gondolkozik. Még akkor is, ha nagyon apró csapatról beszélünk. Néhány éve párjával felállították a magashegyi búvárkodás Guinness-rekordját, s ketten alkották a bátor csapatot.

Az Ami összeköt mai vendége: Nagy Patrícia..


 

Különleges utak, sorsok, teljesítmények, hivatások, szenvedélyek. Sikeres, elismert emberek az élet megannyi területéről. Egy valami mindannyiukat összeköti: a JUDO. Vajon ez a titok? Az Ami összeköt a Judoinfo podcast-sorozata. A podcastet meghallgathatod, az Ami összeköt csatornájára feliratkozhatsz a Spotify, az iTunes vagy az Anchor szolgáltatónál is.





A sorozat korábbi adásai:

Ami összeköt #1: Beszélgetés Csősz Imrével
Ami összeköt #2: Beszélgetés Gosztonyi Balázzsal
Ami összeköt #3: Beszélgetés Simon Csabával
Ami összeköt #4: Beszélgetés Parragh Katalinnal
Ami összeköt #5: Beszélgetés Treszl Gáborral 

 



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)