„December 8-án vasárnap Kerepesen rendezett versenyt a Közép-Magyarországi Regionális Judo Szövetség, a régió utánpótlás versenyzői részére. Tizenhét versenyzőt neveztünk, főként a hat-kilenc éves korcsoportokban. – számolt be a történtekről a Budaörsi SC honlapja.



– A gyerekek nagy bizakodással láttak hozzá a küzdelmekhez. Én sem kevésbé, hiszen jelen volt néhány „esélyesnek” mondható versenyzőnk is, gondolok itt Murányi Tomira, aki néhány hete a diák A-korcsoport magyar bajnoka lett, Kiss Levire és Csató Barnira, akik egy hónapja Galántán a Szlovák Opent nyerték meg súlycsoportjukban.

Nagyon biztató volt a kezdés, hiszen a legkisebbek közül a vártnál jobb eredményeket hoztak versenyzőink. A magabiztos lendület az egész versenynapot végigkísérte és ennek következményeként gyönyörű eredmények születtek. Az eredményességünket az is tükrözi, hogy az összetett pontszámításban megszereztük az abszolút elsőséget, így a versenyre felajánlott kupa csapatunk birtokába kerülhetett. Gartulálunk versenyzőinknek!


Budaörsi érmesek Kerepesen
Aranyérmes:
Kiss Szabolcs, Murányi Ádám, Molnár Somogyvári Bence, Borbély Mihály, Fürjes Bálint, Ardai Attila, Csató Barnabás, Kiss Levente, Murányi Tamás
Ezüstérmes: Csató Dénes, Czukor Marcell, Hranecz Balázs, Pichler Márton
Bronzérmes: László Botond, Kürti István, Bakonyi Alexander, Kátai Raffai Bence


 

LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2013
Forrás: Budaörsi SC)