Esett kinn, esett a tatamira és az éremesőből jutott a VEJSE judokáinak is. A szakadó eső sem szegte a csapat kedvét, hogy bevegye Győr egyetemi csarnokát – olvashatjuk a klub honlapján.



Megkezdődött a verseny, s csak annyit láttunk, hogy a Segesdi família hol az egyes, hol a kettes tatamihoz rohan. A lányok a tőlük már sokszor látott megtévesztést alkalmazták (görbültek itt-ott a szájak lefele), majd oroszlánként küzdöttek.

Örömmel láttuk Távit, aki motiváltan, erővel támadott. Egyedül Niké volt ma a megszokottnál harmatosabb. A családi mérleg három ezüst és egy bronz lett.

Andrisért szurkolhattunk a lányok után. Sajnos az első mérkőzésére kicsit „álmosan” érkezett, de a második küzdelmében már legyűrte nagy küzdelemben az ellenfelét. Ezüst lett a jutalom. Következett Dávid és Nándi, akik ezúttal egy súlycsoportba kerültek. Mindketten lendületesen, taktikusan és remekül küzdöttek, így a döntő során, a „Hajrá, Veszprém!” kiáltás hangzott fel. Nem bírtak egymással a legények, így aranypont megszerzése volt a cél. Ma egy hajszállal Nándi volt aktívabb és koncentráltabb.

Bulcsú volt a következő. Az első ellenfele lekopogta, a második ellenfele pedig alaposan megizzasztotta, de végül ipponnal nyert. Aranyérem került a nyakába. A következő Boti volt, aki a tőle megszokott nyugalommal gyűrte le ellenfeleit, meg sem állt az aranyig.

Két Erikért szurkolhattunk. Molnár Erik ma nem tudott igazán felpörögni, de nincs oka a bánatra, szépen csillog az ezüst is. Jászvári Erik ma nem talált ellenfelet a súlycsoportban, így aranyérem került a nyakába. Már csak a nagyok várakoztak.

Dávid (John) és Bence szintén egy csoportba került. Mindketten támadó szellemben, lendületesen meneteltek a döntőig. A Hajrá, Veszprém biztatás mellett ezúttal Dávid volt a jobb, de Bencének sincs oka a bánatra. Bár a csapatversenyben „csak” negyedik lett a Veszprém JSE, összességében remek hétvégét tudhatunk magunk mögött.

Köszönet a felkészítő edzőknek: Gábornak és Attilának. És a lelkes szülői magnak a jó hangulatért!
 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2013
Forrás: VEJSE
Németh Csilla)