Remek eredményeket értek el a zirci Vincze Judo Club fiatal versenyzői a közelmúltban megrendezett nemzetközi megmérettetésen. A szlovákiai Gútán lebonyolított viadalon kilenc ifjú tehetség kapott bizonyítási lehetőséget Vincze Ferenc edzőtől.



A tatamira lépő ifjoncok egytől egyig éltek a bizalommal, és mindenki a tudása legjavát nyújtotta. A legkisebbek U9-es kategóriájában Sárossy Boróka nagy magabiztossággal versenyezve aranyérmet szerzett. Ugyanebben a korosztályban Kertai Kyra szép győzelmeket követően csupán a döntőben maradt alul, és így végül a második helyen zárt.

Az U10-es korosztályban két harcos fiú Sárossy Barnabás és Kertai Olivér küzdött. Barnabás három győztes meccs után a dobogó alsó fokára állhatott fel, míg Olivér óriási csaták árán az ezüstérmet szerezte meg.

Az U11-ben Kaszás Réka szintén második lett, Sárossy Bence nagy küzdelmek után a bronzéremnek örülhetett. A 2006-ban születetteknél Vaj-da Luca szép győzelmekkel mindenkit magamögé utasítva az aranyérmet hozta el. Kertai Réka pedig kemény mérkőzésen az ezüstérmet szerezte meg. Berkes Mihály népes súlycsoportjában a pontszerző ötödik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
)