Március 11-én örök hűséget esküdött egymásnak a bajai polgármesteri hivatal dísztermében Vidra Ágnes, és Köller Milán. Ami miatt ez külön érdekesség nekünk, hogy az újdonsült vőlegény nem más, mint a Mogyi-Bajai Judo Club 81 kilogrammos felnőtt országos bajnoka.




– 2014 szeptemberében ismerkedtünk meg Ágival egy táncos rendezvényen, és azóta együtt vagyunk. Kicsit későbbre terveztük az esküvőt, de az élet közbeszólt, így egy picit előre kellett hoznunk. Hamarosan ugyanis kislányunk fog születni, akit Annának fognak hívni.
 
– Ő is judózni fog?
– Könnyen meg lehet, hogy egészen mással fog foglalkozni, de semmi sem kizárt. Később, ha minden jól megy egy fiút is szeretnénk, nála valószínűbb, hogy folytatja a családi hagyományokat.
 
– Mennyire fogod tudni összeegyeztetni a pályafutásodat az apai szereppel?
– Igyekezni fogok, hogy mind két fronton megálljam a helyem. Sokat járunk külföldi versenyekre is, meglátjuk, hogy ez a jövőben  mennyire fog menni, de persze innentől kezdve az első a család lesz. - nyilatkozta Milán a Sugóparti Híreknek.



Az esküvőt vacsora követte, melyen többek között Radics Attila, Milán edzője, valamint Végvári Martin, szintén országos bajnok is részt vett. Sőt az utóbbi személy szokásához híven igazi hangulat felelős volt, így természetesen jól szórakozott mindenki.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Sugopart.hu
Antal Tibor írása)