Május hatodikán szombaton ismét a győri Olimpiai Sportparkban rendezik meg a Hungarian Masters Opent, a nyílt magyar veterán bajnokság huszonnegyedik kiírása következik. Száztizenhét előnevezés érkezett!




Az előzetes, kedvezményes nevezési határidő 2023. április 24. volt, összesen száztizenhét jelentkezés érkezett. Természetesen a helyszínen is lehet majd nevezni a rangos viadalra, erről pontos információk a versenykiírásban találhatóak.

A tavalyi bajnokságon tizenhárom ország százhetvenöt örökifjú judósa lépett tatamira, a száztizenhat hazai judós mellett érkeztek vendégek Angliából, Ausztriából, Csehországból, Franciaországból, Horvátországból, Németországból, Olaszországból, Romániából, Spanyolországból, Szlovákiából, sőt, még Afrikából is! Az összesített éremtáblázat élén a házigazda Magyar Judomesterek Clubja (6 arany, 4 ezüst, 3 bronz) végzett az első helyen, megelőzve a cseh mesterek klubját (5, 4, 5) és a Pécsi VSK (4, 2, 1) küldöttségét. A legtöbb érmet – tizenhármat-tizenhármat – a Magyar Judomesterek Clubja és a győri Vitál Judo Klub (3, 7, 3) szerezte. Az „Ipponkirály” Büki Péter lett, aki mind a négy mérkőzését ipponnal nyerte, s ezzel a tizenkettedik veterán bajnoki címét szerezte meg.




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023)




Támogatóink

Magyar Judomesterek Clubja

Vezetőedző:
Flóri Miklós

Honlap:
www.masterjudohungary.hu




Email:
hungarianmastersjudoclub
@gmail.com


Edzőterem címe:
KSI SE judoterem
Budapest, XIV. Istvánmezei út 1–3.