Már csak két nap! Szeptember negyedikén Győrben rendezik meg a Hungarian Masters Open, vagyis a nyílt magyar veterán bajnokság huszonkettedik kiírását, amelyre eddig csaknem százötven előnevezés érkezett. Nevezni a helyszínen is lehet majd.



A koronavírus-járvány egyik legnagyobb vesztesei a veterán judósok, akiktől egy esztendeje szinte mindent elvett a világjárvány. A tavalyi Hungarian Masters Opent már „elvitte” a járvány, az első hullám megjelenése miatt nem kerülhetett rá sor, de ugyanígy járt a szezon legtöbb korosztályos eseménye, nem rendeztek világbajnokságot és Eb- sem a veteránok számára.

„Szeretnénk ezúton is előre jelezni, hogy a nevezési lap kitöltése mellett a helyszínen egy Covid-felelősségvállalási nyilatkozatot is ki kell tölteni és aláírni a résztvevőknek. Akik nézőként szeretnének részt venni a versenyen, rendelkezniük kell védettségi igazolvánnyal, a hatályos jogszabályok értelmében csak azzal engedhetőek be a nézőtérre. A győri helyszín kiemelkedő lehetőség a bajnokságunk megrendezésére, várunk benneteket szeretettel!” – üzente Flóri Miklós, a Magyar Judomesterek Clubjának vezetője, az esemény főszervezője.

Az örökifjú judósok 2021-ben már remélhetőleg nem maradnak kihívások nélkül. Lesz Hungarian Masters Open, szeptember negyedikén (a verseny időpontjában Magyarországon érvényben levő aktuális járványügyi előírások figyelembevételével), a Magyar Judomesterek Clubja SE rendezésében. A bajnokság nyílt, vagyis külföldi résztvevői is lesznek. Azok a sportolók léphetnek tatamira a férfiaknál és nőknél egyaránt, akik 2021-ben harminc évesek vagy idősebbek, nem indulhatnak az első osztályú felnőtt magyar bajnokság dobogósai, valamint az európai szövetség hivatalos felnőtt versenyeinek résztvevői.

A versenyt az elmúlt években kora tavasszal Százhalombattán rendezték meg, de most új helyre „költözik”: Győrben, az Olimpiai Sportparkban lesz a veteránok nagy találkozója.


Az előzetes nevezési lista




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)



Támogatóink

Magyar Judomesterek Clubja

Vezetőedző:
Flóri Miklós

Honlap:
www.masterjudohungary.hu




Email:
hungarianmastersjudoclub
@gmail.com


Edzőterem címe:
KSI SE judoterem
Budapest, XIV. Istvánmezei út 1–3.