jibanner ksi3

Jól szerepeltek a KSI SE judósai az elmúlt napokban, a felnőtt Európa-kupa érem és a junior diákolimpiai győzelmek mellett a kisebbek is megmutatták erejüket.




Sági Nikolett (balról a harmadik) a felnőtt Ek-dobogón


Bosznia-Hercegovinában rendeztek felnőtt Európa-kupa viadalt, amelyen huszonöt ország csaknem háromszáz judósa lépett tatamira. A KSI SE versenyzője, Sági Nikolett a 78 kilogrammosok között a harmadik helyen végzett, megszerezve első Ek-érmét a felnőtt mezőnyben.




Május utolsó szombatján a juniorok diákolimpiai országos döntőjét rendezték meg Kaszón, ahol mind a négy KSI-induló felállhatott a dobogóra: Domoszlai Zolta (81 kg, a képen) és Huszár Regina (+78 kg) arany-, Lakk Zsombor (81 kg) és Berlik Dorottya (57 kg) pedig ezüstérmet szerzett.




Három korosztály számára rendeztek nemzetközi versenyt Domaszéken, hét ország kétszázötvenhat versenyzője között a KSI SE tizenegy-tizennégy éves növendékei közül a diák A-korcsoportos Papp Anna és Benő Balla Brigitta bronzérmet szerzett, a serdülő Horváth Levente és a diák A-korcsoportos Deák Ferenc az ötödik, a diák B-korcsoportos Horváth II Levente pedig a hetedik helyen zárt.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: KSI SE
Fotó: EJU, KSI SE)




Támogatóink

KSI SE

Szakosztályvezető:
Horváth István Dávid

Honlap:
www.ksijudo.hu
www.ksi.hu





Edzőterem címe:
Budapest XIV., Istvánmezei út 3-5.
(a volt Jégszínház első emeletén)