jibanner ksi3

November 14-én, több mint negyvenhat hónapnyi távollét után a KSI SE judoszakosztálya visszatért az egykori Jégszínház judotermébe, ahol az eddigieknél jobb körülmények között tudja folytatni szakmai munkáját.




Nagy sikert ért el a KSI SE 78 kilogrammos judósa, Sági Nikolett a Szarajevóban megrendezett U23-as Európa-bajnokságon. A nyolcaddöntőben az azeri Narmin Amirlit győzte le, majd a legjobb négy közé jutásért a horvát Nika Jakust is felülmúlta. Az elődöntőben kikapott a német Lea Schmidtől, így a délutáni program során a bronzéremért küzdhetett. Niki az utolsó mérkőzésén a holland Christina Heck ellen leszorítással diadalmaskodott, így tizennyolc évesen a szenzációs harmadik helyen végzett a kontinensbajnokságon.




A szarajevói Eb utolsó napján a vegyes csapatversenyre került sor, amelynek során a KSI SE két reménysége, Sági Nikolett (+70 kg) és Péter Fruzsina (70 kg) is a bronzérmet szerző magyar csapat tagja volt!




A felnőtt másodosztályú egyéni országos bajnokságnak a Megyeri úti Horváth Istvn Judocsarnok adott otthont. A KSI SE versenyzői közül Tóth Ármin (60 kg, a képen), Kovács Amina (57 kg, a képen) és Gebauer Ervin (81 kg) bronzérmet szerzett, Lakk Zsombor (81 kg) pedig az ötödik helyen végzett. Heim Péter (100 kg) – a KSI judoszakosztályának edzője – saját egyesülete színeiben megnyerte az országos bajnokságot.




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2022
Forrás: KSI SE)




Támogatóink

KSI SE

Szakosztályvezető:
Horváth István Dávid

Honlap:
www.ksijudo.hu
www.ksi.hu





Edzőterem címe:
Budapest XIV., Istvánmezei út 3-5.
(a volt Jégszínház első emeletén)