Két magyar bajnoki címet, egy ezüstérmet és egy pontszerző helyezést nyertek a kecskeméti judósok az Egerben megrendezett serdülő országos bajnokságon.




Népes súlycsoportok és csaknem háromszáz fős induló létszám fogadta versenyzőinket a Kecskeméti Judo Club-Kecskeméti Sportiskola judósait, akik három érmet és egy pontszerző helyet zsákmányoltak.

Nagysolymosi Tibor és Cseh Márk tanítványai közül Fehér Maja nyári edzésritmus-váltása meghozta eredményét, hiszen a +63 kilogrammban magyar bajnok lett, négy mérkőzést megnyerve állhatott a dobogó legmagasabb fokára. Nagy Nimródnak a 40 kilogrammban makacs sérülése ellenére sikerült hoznia formáját. Minden meccsét ipponnal nyerve érte el a magyar bajnok címet, ezzel az eredménnyel már másodszor lett országos bajnok.

Major Gábor a 66 kilogrammban magabiztosan menetelt a döntőig. Az aranycsatában kis hibák miatt alul maradt, így az ezüstérmet akaszthatták a nyakába. Két utolsó versenyén a dobogó felső fokára állhatott.

Nedelkovics Dávid a 60 kilogrammban hat mérkőzést vívott, szépen judózott, végül a bronzmeccsen nem sikerült a bravúr, így az előkelő ötödik helyen zárt, az őszi versenyeken nagyon szépen teljesített. Verdung Imre az 50 kilogrammban három mérkőzésen lépett tatamira, az első meccsét megnyerte, majd két mérkőzést elveszített, végül helyezetlenül zárt, de ígéretesen dolgozott.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: KJC)




Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.