Hatalmas induló létszámmal rendezték meg a Tóth Péter-emlékversenyt, három érmet és egy pontszerző helyezést szereztek a Kecskeméti Judo Club-Kecskeméti Sportiskola judósai az egri országos rangsorversenyen.




Nagysolymosi Tibor és Cseh Márk edzők tanítványai közül Fehér Maja szorgalmasan dolgozott az edzéseken a nyár folyamán, ennek meg is lett az eredménye, hiszen a dobogó legmagasabb fokára tudott állni, minden meccsét ipponnal nyerve a serdülő +63 kilogrammos súlycsoportban aranyérmes lett.

Major Gábor három mérkőzést küzdve, magabiztosan nyerte a serdülő 66 kilogrammot. Augusztusban egy makacs vállsérüléssel küzdött, de úgy néz ki, meggyógyult belőle, és nem maradt el a bravúr! Ugyancsak a serdülő korcsoportban Nedelkovics Dávid a 60 kilogrammban öt mérkőzés után bronzéremmel térhetett haza. Minden mérkőzésén ippongyőzelmet aratott, a második meccsén hajszállal veszített, viszont a vigaszágon szépen menetelt, és végül a bronzmeccsen szépített.




Steixner Gergő a diák A-korcsoport +66 kilogrammosai között a negyedik helyen végzett, Verdung Máté (diák A, 38 kg) szépeket meccselve végül helyezetlenül zárt, akárcsak Verdung Imre (serdülő, 50 kg).

A Tóth Péter-emlékverseny volt az első országos erőpróba az őszi versenyidőszakban, judokáinkon látszódott a nyári felkészülés. Érmes judósaink szépen végigdolgozták a nyarat, ami meg is hozta gyümölcsét. Akinél még elmaradt a bravúr, megígérte, beleveti magát az edzésekbe” – értékelte a látottakat Nagysolymosi Tibor edző.



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: KJC)




Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.