Október 19-én szombaton Kecskeméten, a Mercedes Benz Sport Akadémián rendezik meg a Mercedes Benz Gyár-kupa diák A- és B-korcsoportos országos bajnokságot.




Már több mint kétszáz nevezés futott be a kicsik legnagyobb hazai versenyére. Ivkovicné Béres Tímea és a rendezők – a Kecskeméti Sportiskola, a Kecskeméti Judo Club és a Magyar Judo Szövetség – háromszáznál is több indulóra számít. A mérkőzéseket öt küzdőfelületen tartják majd meg.

A Mercedes Benz Gyár támogatása révén az első öt csapat különlegesen értékes kupát nyer, a megszerzett aranyérmek számának függvényében. A verseny 11 órakor kezdődik, a megnyitó köszöntőt Kovács Tamás, a Mercedes Benz Gyár gazdasági igazgatója mondja majd el, aki egykoron maga is a tatamit koptatta Kecskeméten.




A 66 kilogramm dobogósai az ifjúsági B országos bajnokságon


Bronzérmet szerzett a Kecskeméti Judo Club versenyzője, a 66 kilogrammosok között induló Jaksa Ákos a ceglédi ifjúsági B-korcsoportos országos bajnokságon. A kecskemétiek közül Zsadányi Zsolt (73 kg) és Szabó Lili (57 kg) az ötödik, Sándor Petra Luca (57 kg) pedig a hetedik helyen zárt.




LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019
Forrás: KJC)



Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.