Múlt szombaton Mórahalmon vitézkedtek a Kecskeméti Judo Club-Kecskeméti Sportiskola judósai, akik két érmet és három pontszerző helyet zsákmányoltak az országos versenyen.



Nagy Nimród (46 kg) a serdülők országos rangsorversenyén ezüstérmet nyert. Nem versenyzett élete formájában, ennek ellenére keményen dolgozott, a döntőbe jutásért nyolc percen át küzdött ellenfelével, egy nagyon aktív és változatos meccsen. Sajnos a döntőben egy hajszálon megcsúszott, de szép teljesítményt tett le az asztalra.

Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk és Csényi Márk tanítványai közül a diák A-korcsoport Magyar Kupáján Melkvi Gábor (66 kg) bronzéremmel térhetett haza, a körmérkőzések során két mérkőzését megnyerve és két mérkőzését elveszítve állhatott a dobogó harmadik fokára. Sziráki Laura (45 kg) kis dolgok híján éppen lecsúszott a dobogó harmadik fokáról, ötödik lett. Nyúl-Szénási Olivér (45 kg) is az ötödik helyen végzett, négy mérkőzésén ötven százalékos nyerési rátával éppen lecsúszott a dobogó harmadik fokáról. Kicsit több önbizalommal sikerült volna, reméljük a következő versenyen sikerül a dobogó.



A diák B-korcsoportban Danka Ferenc Mihály (32 kg) a hetedik helyen zárt, Feri még a tapasztalatlanok táborát gazdagítja, sok versenyrutin kell még neki.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: KJC)