Dolgos hétvégén van túl a Kecskeméti Judo Club-Kecskeméti Sportiskola judoszakosztálya, hiszen két komoly rendezvényt is lebonyolított, szombaton és vasárnap is judósok töltötték meg a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémiájának csarnokát.




Szombaton a junior országos bajnokság, a Kiss Endre-emlékverseny, vasárnap pedig a „Mindenkinek aranyérem” küzdelmi edzés szerepelt a programban, mind a két eseményen több száz lelkes judoka vett részt.

A junior országos bajnokságon Major Ádám a 81 kilogrammban bronzéremmel zárt, szép meccseket produkált, legutóbbi sikertelen versenye után szépen összeszedte magát.



Makkai Szonja a 44 kilogrammban ötödik helyezett lett, Kovács Donát és Prikkel Zsombor a 73 kilogrammban komoly, küzdelmes meccsek után a hetedik helyen végzett, Lovászi Bendegúz a 81 kilogrammban több értékes mérkőzés után szintén hetedik lett. Cigány Lázár (81 kg) és Makány Ádám (66 kg) erős mérkőzések után helyezetlenül zárt. Szonjának, Zsombornak és Bendegúznak a tapasztalatszerzés volt kitűzve, hiszen még ifjúsági korcsoportosok.




Vasárnap több mint háromszáz kis judoka edzett együtt., mestereikkel és családtagjaikkal betöltötték a csarnokot. A kecskeméti judósok is szép számban jelentek meg, csaknem hatvan gyermek vett részt az edzésen a rendező részéről. A KJC edzői: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk és Szabó Zsolt Zoltán.




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: KJC)