Szépen meneteltek a Kecskeméti Judo Club-Kecskeméti Sportiskola judósai az ifjúsági magyar bajnokságon, amelyen három érmet és három pontszerző helyezést értek el.




Szegeden Nagy Nimród a 42 kilogrammban ezüstérmes lett, három mérkőzést nagy fölénnyel megnyert, a döntőben azonban alul maradt. Prikkel Zsombor a 73 kilogrammban szintén ezüstérmes lett, jó formában versenyzett, a döntőig minden mérkőzését ipponnal nyerte, a fináléban nem sikerült a bravúr – sokat fejlődött az utóbbi egy évben.

Lovászi Bendegúz a 81 kilogrammban bronzéremmel zárt. Legutóbbi első helyét nem tudta megismételni, de keményen dolgozott, kis hibák okozták elvesztett meccsét, a többi mérkőzését nagy fölénnyel nyerte. Fehér Maja a +70 kilogrammban és Szendrővári Zsombor a 73 kilogrammban az ötödik, Makkai Szonja a 44 kilogrammban a hetedik helyen zárt.




A felnőttek és juniorok Magyar Kupáján Cseh Márk és Nagysolymosi Tibor tanítványai közül Makány Ádám a 60 kilogrammban bronzérmet nyert, három mérkőzés megvívása után.




Vasárnap, ugyancsak Szegeden, az Első Beton Judo-kupán a diák A-korcsoportban Melkvi Gábor (66 kg) magabiztos judózással aranyérmet nyert. Molnár Máté (38 kg) három mérkőzést követve a hetedik helyen végzett. A diák B-korcsoportban Rábai-Varga Kászon (41 kg) a negyedik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: KJC)