Győr városa adott otthont az idei Hungarian Masters Open viadalnak, amelyen a paksi judósok is képviseltették szakosztályunkat, s mindhárman a dobogó felső fokára állhattak.




Az Atomerőmű SE színeiben Kiss Norbert (81 kg) és Kovács Botond (90 kg) az M1-es (30–35 évesek) kategóriában, Csoknyai László (90 kg) pedig az M2-esek (35–40) között szállt harcba az érmekért. Mindhárom paksi judósnak kiválóan sikerült formát időzíteni a rangos, tizenkét ország sportolóját felvonultató viadalra. Nem találtak legyőzőre súlycsoportjukban, három-három mérkőzést nyertek ipponnal, állás- és földharcban, hogy elhódítsák az értékes trófeát, amelynek köszönhetően egy évig ismét korcsoportjukban az ország legjobbjának mondhatják magukat.

Az Atomerőmű SE judoszakosztályának életében fontos, hogy az egykor volt kiváló versenyzőik is mind a mai napig űzik a sportágat, és tudásukkal, tapasztalatukkal segítik a fiatalok munkáját. Edzéseken látható, hogy az utánpótláskorú tanulók felnéznek ezekre az örökifjú sportolókra, és látják, hogy a judo egy életforma, egy egész életen át tartó tanulási folyamat. Mind a mai napig jelen vannak, és együtt készülnek a versenyekre fiatalabbak és idősebbek.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: ASE)