Hét fő sikeres judo oktatói vizsgát tett az Óbudai Judo Club és a Levrik Tudásközpont szervezésében megtartott eseményen, az új oktatók közül hárman az obudai egyesület tagjai.




„A nyolc résztvevőből klubunkat három fő képviselte, mind három versenyzőnk sikeres vizsgát tett, gratulálunk Dán Györgynek, Szabó Zsombornak és Markó Gergelynek a kimagasló teljesítményhez, ahogy Vészi Klára mester mondta a diplomák átadásánál: Gratulálunk, kollégák! Az Óbudai Judo Club nevében köszönetet mondunk a vizsgáztatóknak, a Levrik Tudásközpontnak, valamint Ozsvár András mesteredzőnek, aki betegágyáról is végig követte és moderálta az eseményt, valamint Tuncsik Zsolt, Stéhl Gábor és Holup Marcell mestereknek” – olvashatjuk a klub honlapján.



Az óbudai judósok az elmúlt napokban több más eseményen is részt vettek. A Budapest-kupa nemzetközi utánpótlásversenyen Dán György képviselte az óbudai színeket a legnépesebb súlycsoportban, a 73 kilogrammban. Két nehéz győzelem után a legnehezebb ágon versenyezve ezúttal a kilencedik helyezést érte el, de a szakemberek egybehangzó véleménye szerint ismét kezd formába lendülni.

Az ÓJC Nyuszi-kupa néven megrendezte nagy sikerű háziversenyét, az ünnepi hangulatú eseményen kitettek magukért a legkisebbek is.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Óbudai Judo Club)