Az elmúlt hétvégén Budapesten rendezték az U23-as korcsoport országos bajnokságát, amelyen a DVTK judósai fiatal csapattal jó teljesítményt nyújtva egy ezüstérmet és két hetedik helyezést szereztek, Hoó Fédra, Bazsányi Dorka és Demeter Lilien révén, a Budapest-kupán is volt piros-fehér dobogós, Csermák Dániel személyében. Az eseményen Flórusz János rangos szövetségi kitüntetést kapott.




Április utolsó hétvégéjén Budapesten, a Megyeri úti jégcsarnokban szálltak harcba az érmekért az U23-as sportolók – három diósgyőri versenyző is – a nyílt magyar bajnokságon. A női 70 kilogrammosoknál Hoó Fédra fantasztikus teljesítményt nyújtva egészen a döntőig menetelt, ahol szépen csillogó ezüstérmet szerzett. A 63 kilogrammosoknál Bazsányi Dorka és Demeter Lilien is helyt állt az erős mezőnyben, a hetedik helyen végezve. A korosztályos Budapest-kupán az U18-as korcsoportban Csermák Dániel révén is volt piros-fehér induló a +90 kilogrammosok mezőnyében, aki jól judózva ezüstérmet szerzett.




A Budapest-kupa keretében a Magyar Judo Szövetség átadta a kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek elismeréseit is, a DVTK vezetőedzője, Flórusz János a Magyar Judoért aranyfokozatú kitüntetésében részesült.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: DVTK
Fotó: Bor Veronika)