Az elmúlt napokban három országban, Csehországban, Ausztriában és itthon gyűjtötték az érmeket és értékes helyezéseket az UTE judósai.




Teplicében, az ifjúsági Európa-kupán erős partnerekkel, nehéz mérkőzéseken izgalmas küzdelmeket láthattunk, az újpesti különítményből az 52 kilogrammos Vas Mira megnyerte súlycsoportjának küzdelmeit, Galó Bence pedig ezúttal a hetedik helyezést szerezte meg a 60 kilogrammosok között.




Győrben rendezték meg a veteránok nyílt magyar bajnokságát, a 25. Hungarian Mester Opent, amelyen öt ezüstérmet nyertek el az UTE örökifjú judósai: Szarencsev-Dimitrov Hriszto (M2, 100 kg), Sziklai Péter (M4, +100 kg), Dobos Zoltán Attila (M4, 100 kg), Pálfi Zoltán (M6, 66 kg) és Péter Kamilla (F4, 70 kg) egyaránt a dobogó második fokára állhatott.




Az ausztriai Kufstein adott otthont az ASVÖ Easter Cup nevű utánpótlásversenynek, amelyen a a lila-fehérek három judóssal vettek részt, s mindhárman jól szerepeltek: Pinke Bence (U16, 60 kg) arany-, Szégner Bertalan (U14, 38 kg) ezüstérmet nyert, Pinke Dorina (U14, 36 kg) pedig a hetedik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: UTE)