A kecskeméti junior országos bajnokságon, március második napján hat fővel vett részt a Mogyi-Bajai JC csapata, s kiváló eredmények születtek. A Baon beszámolója.




Hammer Erik és Radics Attila tanítványai közül Döbrösy Álmos (81 kg) és Dzapku Ármin (+100 kg) ezüst-, Orosz Blanka (52 kg) bronzérmet szerzett, Jankó Zsófi (57 kg) pedig a hetedik helyen végzett. A további két bajai induló – Lajdi Csaba, Major Levente – csak kicsivel maradt le a pontszerző helyezésekről, de ők is minden dicséretet megérdemelnek, hiszen remekül küzdöttek.

A Mogyi-Baja Judo Club a „Mindenkinek aranyérmet” játékos küzdelmi vetélkedőn is részt vett, tizenkilenc fővel. Kiváló küzdelmeket mutattak be a legkisebbek, mindenkire nagyon büszke az egyesület, kiváló utánpótlásuk van a tanfolyamos korosztályokban is.




Nagyszerűen szerepeltek a speciális olimpiai országos bajnokságon a Mogyi-Bajai Judo Club versenyzői a napokban Budapesten. Csete Margit és Gergity Roland tanítványai közül Olasz Krisztina (1. div., 63 kg), Győrfi Bence (2. div., 57 kg) és Hédl Zsombor (3. div., 52 kg) ezüst-, Koprivanacz Ákos (3. div., 57 kg) pedig bronzérmet nyert kategóriájában.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Baon)