A Szegedi Judo SE sportolói sikeresen szerepeltek az elmúlt időszak hazai versenyein, bajnoki érmet szereztek az ifjúsági és a junior korcsoportban is.




Február harmadik hétvégéjén éppen Szegeden rendezték meg az ifjúsági országos bajnokságot, a Krajkó Gyula-emlékversenyt, amelyen Kovács Szabolcs, Polyák Péter és Bacsa Gábor edzők tanítványai közül Csató József a 42 kilogrammos súlycsoportban bronzérmet szerzett. Az Első Beton junior és felnőtt Magyar Kupán is megküzdöttek a szegedi versenyzők, a 73 kilogrammos Csányi Tamás az ötödik helyet szerezte meg.




Az Első Beton-kupa serdülő és diákversenyen Sírián Bence (diák A, +66 kg) és Asbóth Lilla (diák A, 32 kg) arany-, Kopasz Mihály (diák A, 66 kg) bronzérmes lett, Csányi Áron (serdülő, 60 kg) és Sajtos Zalán (diák B, 35 kg) pedig az ötödik helyen végzett.




Március első hétvégéjén Kecskeméten versengtek a judósok, a junior országos bajnokságon a 73 kilogrammban Selyben Zsigmond bronzérmet nyert, klubtársa, Csányi Tamás pedig az ötödik helyet szerezte meg.




A Szegedi Judo SE fiataljai is részt vettek a „Mindenkinek aranyérmet” küzdelmi edzésen, amelyen huszonhét egyesület háromszáz judokája lépett tatamira. A szegedi indulók névsora: Balog Vilmos, Boros Márta, Csányi Gábor, Csóti Olivér, Csóti Roland, Halasi Máté, Hegedűs Csaba, Hódi Márk, Hornok Árpád, Keserű Péter, Konc Martin, Konc Milán, Kovács Kolos, Lippai Balázs, Márton Ádám, Mihálkovics Áron, Potsa Benedek, Polyák-Léderer Áron, Polyák-Léderer Péter, Sávai Jónás, Sáfrány Dániel, Sáfrány Olivér, Szabó Bence, Szabó Zalán.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Szegedi Judo SE)