Újabb támogatói szerződés aláírását jelentette be a Zalaegerszegi Judo SE, immár az ötödiket. Ezúttal a 3B Hungária Kft. képviseletében Nagy Zoltán vezérigazgató érkezett a szerződéskötésre. A Zala Média és a Zalaegerszegi TV beszámolója.



Az Apáczai téri judoközpontban rendezett összejövetelen Varga Zoltán, az egyesület elnöke elmondta: nagy öröm, hogy már az ötödik helyi vállalkozás áll az egerszegi judósok mellé. Úgy érzik, hogy sikeres és eredményes munkát végeznek, amelyet a helyi vállalkozások is értékelnek. Kiszámítható, takarékos gazdálkodás folytatnak, amit saját maguk próbálnak megoldani, ahogy tették ezt a judoközpont felújításakor is. Szeretnének továbbra is a lehető legmagasabb színvonalat biztosítani sportolóiknak – fogalmazott.




Hozzátette: fő támogatójuk továbbra is a zalaegerszegi önkormányzat, illetve az országos szövetség valamint a szülők is hozzájárulnak a költségvetésükhöz, de szponzorok nélkül nem tudnák eredményesen működtetni az egyesületet. Jelenleg valamivel több mint száz sportolójuk van, hatvanan versenyzői státuszban. A legeredményesebb közülük Mátéfi Gábor, aki tagja a junior magyar válogatottnak, emellett korosztályos bajnok is. A szakmai munkát ifj. Nagysolymosi Sándor irányítja, Korpos Judit, Márton Tibor és Varga Zoltán segíti a munkáját, az erőnléti edzői feladatot Kutai Marcell látja el.




Szegeden rendezték meg az ifjúsági országos bajnokságot, hetvenhat egyesület kétszázhatvanhat versenyzőjével, a Zalaegerszegi Judo SE négy sportolóval képviseltette magát. Takács Nóra (40 kg) ezüstérmet nyert, Nyakas Bálint (50 kg) és Simon Márk (73 kg) a hetedik helyen végzett. Az Első Beton-kupa serdülő és diák nyílt regionális versenyen Hencz Magor a 35 kilogrammosok között az ötödik helyen zárt.

„A szerencse nem igazán kedvezett most nekünk, mindkét lány versenyzőnket szabálytalan technika miatt leléptették, az éremesélyes Volner Panna így kizárásra került, Takács Nóra pedig a döntőben vazarival vezetett, amikor a feje leért egy újabb dobás közben, de őt legalább nem zárták ki, csak leléptették, úgyhogy kiénekelték az aranyat a szánkból. Simon Márk és Nyakas Bálint is több győztes mérkőzést tudhat maga mögött. A csapatot Mátéffy Gábor kísérte és ő látta el az edzői feladatokat” – olvashatjuk a klub közösségi oldalán.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Zala Média
Zalaegerszegi TV
ZJSE)