Megyeri László a Görbeország DSE elnöke, a judoszakosztály vezetője és edzője a Nool podcastjében elmondta, nagyon hasznosnak érzi az Ovijudo program beindulását, továbbá nagyon büszke az egyesület ranglistán elért eredményére.



A Görbeország DSE vezetője, Megyeri László mondta el gondolatait Langa Attila sportszerkesztőnek az egyesület elmúlt évéről, valamint a jövőbéli terveikről.




Megyeri László (balra), a Görbeország DSE vezetője volt
Langa Attila vendége a Nool stúdiójában


A sportban és a tanulásban is remekeltek a salgótarjáni fiatalok Ünnepélyes keretek között díjazták a 2022/2023-as tanév salgótarjáni Jó tanuló, jó sportoló diákjait, immáron negyvenegyedik alkalommal. A meghívottak ezúttal is a városháza dísztermében gyűltek össze, hogy átvegyék a jól megérdemelt elismerésüket. A díjazottak között volt a judós Czikora Márta (Kodály Zoltán tagiskola) is – írja a Nool.




Az előző évben huszonkettő, 2023-ban húsz diák felelt meg a szigorú elvárásoknak, és teljesítette a tanulmányi és sporteredmény kritériumokat. Közülük hatan általános iskolások, tizennégyen pedig középiskolások. A legeredményesebb tanintézménynek ezúttal a Bolyai bizonyult, amely tizenkét diákot delegálhatott a rendezvényre.

Dr. Dániel Zoltán alpolgármester köszöntőjében a tehetség és a szorgalom fontosságát hangsúlyozta, a megjelenteknél ez a tanulásban és a sportban is megmutatkozott. Szükséges és egymástól elválaszthatatlan dolgoknak nevezte a fentieket. A városban jelenleg háromezer diák van, elmondása szerint meg kell becsülni azokat, akik kiemelkedően teljesítenek az élet több területén is. Az alpolgármester a szülők és edzők munkáját is megköszönte, és kitartást kívánt a 2024-es tanulmányokhoz és sportoláshoz.



LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Nool)