A Tatabányai Sport Club judoszakosztálya is megtartotta hagyományos évzáró vacsoráját, számos bajnokot, érmeseket és övvizsgát teljesítőket köszöntöttek az évzárón.




2023-ban is kiváló eredményeket értek el, bajnoki címeket, érmeket, helyezéseket szereztek a Tatabányai Sport Club judoszakosztályának versenyzői, akik közös vacsorán búcsúztatták az esztendőt.




„Az igen eredményes év végén jó hangulatú vacsorán adtuk át a sikeres övvizsga diplomákat és a legsikeresebb versenyzőinknek a különdíjakat – számolt be róla Kunyik Zsolt vezetőedző. – Örömteli volt, hogy ebben az évben az országos bajnoki, diákolimpiai és egyéb versenyek mellett judokáink nemzetközi megmérettetéseken is dobogóra állhattak, sok judósunk fényes jövő előtt állhat. Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket a jelenlétével Salamon Zoltán sportszakmai vezető, Ormos Marianna szervezési igazgató és doktor Becker Tibor szakosztályvezető. Külön köszönöm a kedves szülők egész éves segítségét. További sok sikert kívánok a csapatnak, csak feljebb, feljebb!”



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Tatabányai SC)