Vastaps, zene és bűvésztrükkök társaságában, nagyszabású gálával zárta az évet a csaknem ezer sportolót tömörítő Kaposvári Sportközpont és Sportiskola a Kaposvár Arénában. A Sonline beszámolója.




A csaknem hatvan éves múltra visszatekintő Kaposvári Sportközpont és Sportiskola hagyományteremtő szándékkal, nagyszabású gála keretén belül köszöntötte a lassan mögöttünk hagyott év legjobbjait. A KASI mind a hét szakosztályában sportoló fiatalok kitettek magukért, hiszen számos sikerrel zárták az évet, s mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a díjazottakkal megtelt a Kaposvár Aréna színpada.

„A kaposvári az ország egyik legjobb sportiskolája” – emelte ki beszédében Szita Károly, Kaposvár polgármestere, aki a gála alkalmával a KASI számára is átadta a „150 éve város Kaposvár” emlékzászlót. A városvezető hozzátette: egy város életében az az egyik legszebb pillanat, amikor közösen ünnepelhetünk.

„Sokat fejlődtünk, így most éreztünk azt, hogy egy olyan évzárót tudunk rendezni, amely során megtöltjük a Kaposvár Arénát a sportolóinkkal és a szüleikkel, ez sikerült, sőt a műsor is elnyerte a jelenlévők tetszését” – mondta Fekete Ádám, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója, aki köszöntőjében kiemelte, hogy a szülők áldozata nélkül nem tartanának itt. A sportvezető beszédében elmondta, olyan csapatot kell építeni, amelyben jó a kémia és mindenki egy irányba húz, hiszen ez a siker titka.



A KASI gála díjazottjai között volt a judoszakosztályból az év csapata, a serdülő országos csapatbajnokságon második helyezett fiúk (Borsos Péter, Máté-Márton Mirkó, Szvitán Botond, Máté Márton, Angyal Barnabás, Kardos Domokos, Böröcz Levente, Kreka Gergely, Lakosi Olivér, Tömösváry Simon, illetve az év edzője, Kordély Péter, továbbá Kovács Dominik, aki a 35 kilogrammban a diák B-korcsoportos diákolimpián és az országos bajnokságon is győzött, valamint Horváth Levente, aki a diák B-korcsoportos országos diákolimpián, az 55 kilogrammban lett aranyérmes.

A teljes cikk itt olvasható: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: Sonline
Klein Péter Nándor írása
Fotó: Muzslay Péter)