A Városi Sportegyesület Dunakeszi büszkén rendezte meg a 2023-as sportbált, amelynek díjátadó gálájára a Dunakeszi Nyíltvízi edzőközpontban került sor. Az egyesület kiváló sportolói mellett a rendezvényen tiszteletét tette Tuzson Bence Igazságügyi miniszter, Dióssi Csaba Dunakeszi polgármestere és Sipos Dávid Dunakeszi alpolgármestere is.




Az estét a cheerleader szakosztály bemutatója nyitotta, majd Temesvári István, a VSD elnöke köszöntötte a vendégeket. Ezt követően kezdetét vette a sportolók és edzőik díjazása, a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók – köztük Huller Dániel atléta, Pongrácz Bence judós, Sándorházi Vivien tollaslabdázó és Pálos Péter asztaliteniszező is – elismerésben részesültek. A sportolók egész éves teljesítményükkel hazai és nemzetközi szinten is kiemelkedő évét zártak. Az olimpiai kvalifikációs sorozatban eddig elért eredményeik alapján jó eséllyel várhatják a 2024-es évet.



Az országos bajnokok is elismerésben részesültek, valamint a fiú U18-as kézilabdacsapat is, amely a bajnokságot megnyerve, aranyérmet szerezve örvendeztette meg az egyesületet. A díjazottak között volt a judós Pongrácz Bence és edzője, Dobos Gábor.



A díjátadó után a szórakozást Pácz Viki stand up-komikus biztosította, aki hazai pályán lépett fel, hiszen hosszú időn keresztül erősítette a VSD kézilabda szakosztályát. Az est zárásaként a sportolók és szakosztályvezetők együtt részt vettek egy kellemes vacsorán, majd következett a tombolahúzás.

A teljes cikk itt olvasható: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: VSD)