A Barcsi Judo SE csapata a versenyszezon zárásaként Szlovéniában, a lendvai judoklub által szervezett Mikulás napi tornán vett részt.




Az eseményre Magyarország csapatai mellett Horvátország és Ausztria egyesületeit is meghívták, végül tizennyolc klub nevezett. A barcsi színeket tizenegy fő képviselte a jó hangulatú versenyen, a fiatalok a remek teljesítmény jutalmaként érmekben és két különdíjban is részesültek: Bognár Bence korcsoportja leggyorsabbja volt a verseny elején megrendezett akadálypálya teljesítésében!, Maráz Dorina pedig különdíjat kapott a korosztályában elért ippongyőzelmekért.


Aranyérmes:
Molnár Hanna (U12, 30 kg), Maráz Dorina (U12, +57 kg), Losteiner Péter (U10, 26 kg), Szári Attila (U10, 38 kg)
Ezüstérmes: Bogdán Bianka (U10, 33 kg), Matanguihan Márk (U12, 46 kg), Molnár Hanna (U12, 33 kg), Tóth Sára (U12, +57 kg), Bognár Bence (U10, 30 kg), Tengerdi Bálint (U10, 38 kg)
Bronzérmes: Tengerdi Levente (U12, 46 kg), Óvári Milán (U10, 26 kg)




Az Ungvári Miklós Ceglédi Judoközpontban megrendezett junior B-korcsoportos magyar bajnokságon a barcsiak két ifjúsági korú judósa indult, Maráz Nándor a 100 kilogrammban ismét gyarapította az egyesület pontjait hetedik helyezésével, Szakács Zéténynek a 73 kilogrammban nem sikerült a pontszerzés ezúttal.




A magyar egyetemi és főiskolai országos bajnokságon (MEFOB), a Ludovika Arénában a barcsi Bana Dénes a 81 kilogrammban ezüstérmet szerzet, ezen a viadalon a Pécsi Tudományegyetem színeit képviselve.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: Barcsi Judo SE)