A Judoinside értesülése szerint elmarad a május 8. és 9. között tervezett olimpiai kvalifikációs Grand Slam-viadal Párizsban. A portál elképzelhetőnek tartja, hogy Oroszország ugrik be helyette.



A párizsi torna hagyományos időpontja februárra esik, ám ebben az esztendőben a koronavírus-járvány miatt májusra tolták. A Judoinside értesülése szerint a Francia Judo Szövetség elnöke, Stephane Nomis bejelentette, hogy a sportág európai „fővárosában” ebben az évben nem rendeznek Grand Slam-viadalt.

A portál hozzáteszi: a májusi időpont az elmúlt években Oroszországé volt, s a kazanyi Grand Slam-torna most is számításba jöhet Párizs helyett.

A koronavírus-járvány több mint nyolcvanhatezer áldozatot követelt eddig Franciaországban, ahol eddig több mint három és félmillió megbetegedést regisztráltak.

Frissítés! A Nemzetközi Judo Szövetség szerdai közleménye szerint Párizs ősszel rendezheti meg a Grand Slam-viadalt, május 5. és 7. között pedig az oroszországi Kazany ad otthont az olimpiai kvalifikációs Grand Slamnek.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021
Forrás: Judoinside)