Tizenkét ország kétszázhuszonkét örökifjú judósa lépett tatamira a Győrben megrendezett veterán nyílt magyar bajnokságon, a Hungarian Masters Openen.




Bor Veronika fotói a versenytől: KLIKK IDE!


Jubileumi tornára került sor április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: huszonötödik alkalommal rendezték meg a veteránok legrangosabb magyarországi tornáját. A Hungarian Masters Open az „úttörők” közé tartozott a korcsoport versenyei között, s az egyre népszerűbb veterán (korábban masters-nek hívták ezt a korosztályt a judóban) viadalok között alighanem az elsők között ért el ilyen sok alkalmat.




A Flóri Miklós vezette Magyar Judomesterek Clubja ebben az évben is remek körülményeket biztosított a rutinos judósok magyarországi találkozójához, az érdeklődés pedig minden korábbinál nagyobb volt: tizenkét országból érkeztek vendégek, a hazaiakon kívül Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Franciaország, Németország, Lengyelország, Románia, Szerbia és Szlovákia sportemberei is harcba indultak az érmekért.




Az éremtáblázat első helyét a cseh mesterek csapata (6 arany, 4 ezüst, 4 bronz) szerezte meg a Pécsi VSK (4, 0, 2), a romániai AS Master Judo Club Tora (4, 0, 1), a rendező Magyar Judomesterek Clubja (3, 8, 3), a Rába ETO (3, 2, 3) és az Atomerőmű SE (3, 0, 0) előtt. Harmincegy klub tudott aranyérmet szerezni, és hatvanhat egyesületnek jutott legalább egy bronzérem ezen a hétvégén.

 

Eredménylista letöltése: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Fotó: Bor Veronika)