Egy esztendővel ezelőtt segítségért fordultam az olvasókhoz, ezt most ismét meg kell tennem: ha sokat jelent neked a JUDO, és úgy érzed, a sportág érdekeit jól szolgálja a Judoinfo működése, kérlek, fontold meg, tudsz-e ebben segíteni nekünk.




A judo szerelmesei, egyesületek, magánszemélyek, szülők siettek a segítségünkre, a támogatásokból jó néhány hónapra biztosítottá vált a működésünk, néhányan rendszeres támogatóinkká váltak, csatlakoztak azokhoz, akik 2008-ban a Judoinfo mellé álltak, s azóta is – több mint tizennégy éve(!) – a lehetőségeikhez mérten legnagyobb összeggel támogatóink.

Ezért végtelenül hálás vagyok valamennyiüknek, s bízom benne, hogy munkánkkal rászolgálunk erre a megkülönböztetett bizalomra.

Ahogyan ezt egy éve is leírtam, négy-öt hírrel, beszámolóval jelentkezünk az esztendő minden egyes napján, ez éves szinten csaknem ezerötszáz judóról szóló, judóval foglalkozó cikket takar. A legfőbb tevékenységeink: a hazai és a nemzetközi média szemlézése, a hozzánk kapcsolódó cikkek, eredmények, videók, hangfelvételek, fotók kiszűrése, az írásos anyagok, illetve az egyesületektől kapott összefoglalók, beszámolók szerkesztett formában történő továbbosztása, kiemelt, hazai, nemzetközi és regionális hírek mellett érdekességek publikálása.

Elsődleges szempont számunkra, hogy a rangosabb nemzetközi versenyekről, a legfontosabb hazai eseményekről azok befejezése után néhány órán belül hírt szolgáltassunk. Emellett a hazai egyesületek által kínált sportolási lehetőségeket is igyekszünk összefogni, szinte minden héten megkeresnek bennünket a szülők, hogy az adott településen, régióban, kerületben ajánljunk számukra judós egyesületet.

Az ezzel járó munka mellett feladatot ad hétről hétre az is, hogy a Judoinfo működésének anyagi hátterét előteremtsük, ez még nehezebb feladat, amikor a régóta cserére ítélt eszközökről is gondoskodni kell. Épp ezért kérlek, ha sokat jelent neked a JUDO, és úgy érzed, a sportág érdekeit jól szolgálja a Judoinfo működése, fontold meg, tudsz-e ebben segíteni nekünk.

Támogathatsz minket egyszeri összeggel a lenti bankszámlaszámon, de a kiszámíthatóság is sokat jelent számunkra, rendszeres támogatásról együttműködési szerződés kötünk, és a meghatározott időszakonként számla ellenében tudsz hozzájárulni a Judoinfo működéséhez. Utóbbi esetben elég, ha küldesz nekünk egy emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Hálás köszönettel,
Gombkötő Roland
Judoinfo.hu
szerkesztő

Bankszámlaszámunk:
Gombkötő Roland Gábor ev.
11742513-21457823



LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023)