Július első szombatján a KSI SE judotermében tartotta meg nyári danvizsgáját a Magyar Judo Szövetség Országos Dankollégiuma, hárman a második, tizenhárman az első danfokozatra vizsgáztak sikerrel.



A KSI SE termében Gosztonyi Zsolt (6. dan), az ODK elnöke és Szepesi József (6. dan), az ODK alelnöke köszöntötte a jelenlévőket, a vizsgabizottságban Buczó Zoltán (6. dan), Bozsóki Imre (4. dan), Gecsei László (6. dan), Kardos Csaba (5. dan) és Mezei Csaba (5. dan) kapott helyet, Fülöp Dániel (1. dan) az elméleti vizsgát koordinálta, az esemény technikai vezetője az ODK titkára, Vészi Klára (4. dan) volt.



Ezúttal összesen tizenkilencen jelentkeztek a danvizsgára, hárman közülük a második danfokozatra. A résztvevők közül tizenhatan teljesítették sikerrel a vizsgát és kaptak oklevelet új danfokozatukról.



A vizsgabizottság úgy látta, szépen felkészültek voltak a vizsgázók, öröm volt látni, hogy ismét volt hatvan év feletti vizsgázó, ami azt bizonyíthatja, hogy a judo minden korban része lehet az életünknek. Újdonságot jelentett, hogy az elméleti tesztet okostelefonon töltötték ki a résztvevők, a budapesti régióban bevált módszer szerint.




A sikeres vizsgázók

2. danfokozat:
Gáspár László (MVSI)
Reich Gábor (MVSI)
Simon Csaba András (Budaörsi SC)

1. danfokozat:
Cigány Lázár Tamás (Kecskeméti JC)
Székely János Róbert (Debreceni SC-SI)
Sipos Dániel (HRSE Nagare Dojo)
Kassai Mátyás (Kaposvári USE)
Juhász Péter (DVTK)
Hrabovszky Richárd (Kecskeméti JC)
Horváth Ákos (Kaposvári USE)
Göndör Zsolt (MVSC)
Gáll Béla (MVSI)
Gál Balázs (MVSI)
Forrai Vanessza Anna (Nagyatádi JC)
Darab Dániel (MVSI)
Kornidesz Gábor (MVSI)



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2022
Forrás: ODK
)