Szerdán este egy hangulatos sétára hívják a judósokat a június hatodikán kezdődő judo világbajnokság szervezői, akik azon dolgoznak, hogy minél több néző lehessen majd a Papp László Arénában is.




Emlékeztek? 2017-ben így köszöntötte Magyarország a világ judósait, az esztendő legfontosabb eseménye, a budapesti világbajnokság előtt. Egy hasonló, de hangulatában mégis egészen más köszöntésre készülünk ismét: mindenkit szeretettel várnak a judo hőseinek köszöntésére 2021. május 26-án este 21 és 23 között a Hősök terén és környékén!



Amint arról néhány napja beszámoltunk, a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) és a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) közös döntése értelmében a hazai jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal, regisztráció után a nézők számára látogatható lesz a világbajnokság! Gyermekek védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel léphetnek majd be a Papp László Budapest Sportarénába, ennek pontos feltételrendszerét és menetrendjét nagyon felgyorsított ütemben igyekeznek kialakítani a szervezők, hamarosan jelentkezünk a részletekkel!



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021
Forrás: MJSZ)