ImageA Lábatlani Egyetértés
dzsúdósai Pestszentlőrincen
versenyeztek, ebben
az esztendőben utoljára.


„A viadalt a Kassa DSK rendezte meg Pestszentlőrincen, nagyon baráti, ünnepi hangulatú rendezvény volt. A versenyen különdíjat kapott Krizonics Ádám, ő nagyfokú hallássérült és az épek között az első helyen végzett. Csapatban a harmadik helyet szereztük meg – számolt be Fizel József.

Image 

– A szakosztályunkat nagyrészt nyergesújfalui és süttői kezdő dzsudokák képviselték, már most látszik, hogy érdemes volt ezen a két településen is elkezdeni a sportág oktatását. A gyerekek örömmel járnak edzésre és első versenyükön is szépen szerepeltek. Versenyzőinknek most két hét pihenő következik, majd január másodikán kezdjük az alapozást, Nyergesen az uszoda melletti teremben.

Végül szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben az évben a munkánkat segítette, és ezzel hozzájárult sikereinkhez. Nagy köszönet jár a nyergesi és a süttői iskolák igazgatóinak, amiért lehetővé tették a dzsúdó oktatását. Békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánnak mindenkinek a Lábatlani Egyetértés dzsúdósai.”

Lábatlani dobogósok a Pestszentlőrinc-Kassa DSE versenyén
Első helyezettek:
Szabó Réka, Nagy Márk, Bartók Kristóf, Krizonics Ádám
Második helyezettek: Brutyó Kinga, Gáspár József, Báthory Róbert, Takács Norbert
Harmadik helyezettek: Varhol Sándor, Szimicsek Máté, Polhammer Gergő, Varga Ábel, Manisák Ábrahám, Schubert Dániel

(Judoinfo.hu 2007)