Akárcsak a legutóbbi tizenhét világverseny alatt, a varsói Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Nyerhetsz judogit, judós kapucnis pulcsit, judós sapkát és judokönyvet, nincs más dolgod, csak játszani! Töltsd ki a lenti adatlapot!




A Judoshop.hu által felajánlott nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A sorsolás alapján a harmadik, egyben utolsó egyéni versenynapra kialakított tippjeid legkésőbb április 22-én szombaton 12 óráig várjuk, a lenti táblázat kitöltésével!

A varsói Európa-bajnokság idején is játékra hívjuk olvasóinkat, a tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, az Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter fehér judoruha, egy adidas Community kék kapucnis pulóver és egy Ippon Gear Dreams Snapback sapka.




A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni. ITT A SORSOLÁS!

A Judoinfo.hu tippjei a harmadik versenynapra
Férfiak. 90 kg: 1. Beka Gviniasvili (grúz), 2. Mammadli Mehdiyev (azeri), 3. Huszen Halmurzajev (orosz) és Axel Clerget (francia). 100 kg: 1. Elkhan Mammadov (azeri), 2. Cyrille Maret (francia), 3. Varlam Liparteliani (grúz) és Elmar Gasimov (azeri). +100 kg: 1. Lukas Krpalek (cseh), 2. Adam Okruashvili (grúz), 3. Bor Barna (magyar) és Jakiv Kammo (ukrán)
Nők. 78 kg: 1. Audrey Tcheumeo (francia), 2. Guusje Steenhuis (holland), 3. Joó Abigél (magyar) és Klara Apotekar (szlovén). +78 kg: 1. Emilie Andeol (francia), 2. Kayra Sayit (török), 3. Larisza Cserics (bosnyák) és Szvetlana Jaromka (ukrán)

Játssz velünk, a sorsolás segítségével töltsd ki a táblázatot!


 

 

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)