Az elmúlt hétvégén az olaszországi Pordenone városában EJU-kataversenyt, nyílt olasz bajnokságot, szemináriumot éa bírói vizsgát is tartottak, tizenhárom ország hetvenhárom párosának részvételével.




A magyar katacsapat Olaszországban


A felnőttek között a Katame-no katában a Brassói Krisztina, Kis Noémi (Kis-Dunamenti Judo SE) és a Mezei Dorina, Mezei Virág (Pápai Judo Akadémia) páros tizenkilenc induló között a tizedik, illetve a tizenegyedik helyezést szerezte meg, a Kime-no katában a Stiák Tamás, Őri József (HRSE Nagare Dojo) duó hét párosból a hetedik helyen zárt, a Goshin Jitsu katában kilenc páros között a Szirmai Csaba (Szépvölgy Judo SE), dr. Sári Enikő Petra (Főnix Judo) duó a hetedik, a Bozsoki Imre, Lantos Gábor (HRSE Nagare Dojo) páros pedig a kilencedik helyen végzett.




A dobogó tetején az Ősz Regina, Kampel Eszter páros


A junioroknál a Nage-no katában négy párosból aranyérmes lett az Ősz Regina, Kampel Eszter (Pápai Judo Akadémia) duó, az ifjúságiaknál pedig a Hudanik Péter, Tapolcsányi Dorottya (Kis-Dunamenti Judo SE) páros lett hat induló között negyedik. A junior Katame-no katában három induló között ezüstérmet vehetett át a Király Dóra, Kósa Réka (Kis-Dunamenti Judo SE) páros.

Vasárnap a nyílt olasz bajnokságon is indult magyar páros, a Goshin Jitsu katában nyolc páros között hetedik lett a Szirmai Csaba (Szépvölgy Judo SE), dr. Sári Enikő Petra (Főnix Judo) duó.




A nyolc sikeres vizsgázó, jobbról a második Dr. Pados Róbert


Az új hagyományoknak megfelelően a két verseny előtt katabírói szemináriumot és vizsgát tartottak, amelyen egyetlen EJU-katabírónk, az ötödik danos Dr. Pados Róbert Ju-no katából és Nage-no katából is sikeres vizsgát tett, immár megvan mind az öt EJU-versenykatából a kontinentális vizsgája. Dr. Pados Róbert a szombati EJU kataversenyen és vasárnap az olasz nyílt katabajnokságon is bíráskodott.

 

Eredménylista letöltése: KLIKK IDE!

Eredménylista letöltése: KLIKK IDE!

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024)