Ebben az évben is jelen volt a Papp László Sportarénában megrendezett nemzetközi judotornán a Krio Centrum stábja, a Judo Hungary Masters résztvevői közül sokan vették igénybe szolgáltatásaikat.



„Sokan nem tudnak a fejlődésünkről, amivel a judósok felkészülését tudjuk segíteni – mondta Fónay Zsolt, a Krio Centrum vezetője. – A rehabilitációban már világszerte bizonyított Hyperice cég eszközeit kezdtük el ebben az évben forgalmazni. Természetesen az üzletünkben mindent ki lehet próbálni, szakmailag is tudunk segíteni a gépek használatával. Amerikában a profi ligák, az NBA, az NFL vagy például az Ironman szövetség már évek óta becsatlakoztatja az egyre hosszabb és nehezebb felkészülések mellé a Hyperice cég eszközeit, hogy a sportolók izomzata, keringése profi rendszerekkel, eszközökkel legyen minden nap regenerálva vagy rehabilitálva. Természetesen ebben az évben is jelen voltunk a Papp László Sportarénában megrendezett judoversenyen, amelyen bemutattuk ezeket az eszközöket, a versenyzők ki is probálhatták őket.”



A judo gyönyörű sport, de nem veszélytelen, a prevencióhoz és a rehabilitációhoz nyújthatnak segítséget a Krio Centrum berendezései és szolgáltatásai. A központot az egykori judós, Fónay Zsolt vezeti, aki 1993-ban magyar bajnoki címet szerzett, az elmúlt években már a veteránok között remekelt, nyert világbajnoki ezüst- és bronzérmet is. Tapasztalataival sokat segít a judósoknak.

A Krio Centrum Budapesten, a XIII. kerületben, a Visegrádi utca 64. szám alatt található, elérhetőségei: 06 (70) 882-5434, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: Krio Centrum)