A hajramagyarok.hu honlapon érhető el a jelentős sportsikereket elérő honfitársaink életrajzát és eredményeit tömörítő, folyamatosan bővülő adatbázis, a Magyar Virtuális Sportmúzeum, amely úgy indult el folyamatosan bővülő útjára, hogy 35 szövetség és 54 sportág 3531 sportolója és edzője lelhető fel, akikről eddig több mint 13 millió karaktert írtak a szerzők.




Az első „etapban”, a Magyar Virtuális Sportmúzeum indulására sportágunkban az olimpiai érmesek profilja vált elérhetővé, adatokkal, életrajzzal, fotókkal. Sportágunk szereplői: KLIKK IDE!

Együttműködő partnerként a Magyar Judo Szövetség is részt vesz a múzeum fejlesztésében, az adatok, biográfiák, fotók és videók feltöltésében, a második fázis célja, hogy 2023 végéig valamennyi judós olimpiai résztvevőnk adatlapja és életrajza hiánytalanul elérhetővé váljon a hajramagyarok.hu oldalán. Természetesen a munka ezt követően sem áll meg, a múzeum célja, hogy valamennyi magyar sportoló, aki valaha a válogatott színeiben versenyzett, felkerüljön az oldalra, emellett az edzők, sportvezetők, egyesületek, versenyek, létesítmények adatlapjai is elkészüljenek.



A Magyar Judo Szövetség kéri, segítsék ebben a munkájukat, amennyiben a már elérhető adatlapokkal kapcsolatban észrevételük van, illetve a készülő adatlapokhoz életrajzi adatokkal, jogtisztán felhasználható fotókkal, videókkal rendelkeznek, osszák meg velük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: MJSZ)