Akárcsak a legutóbbi huszonnégy világverseny alatt, a lisszabonii Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdetett a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judós melegítőt, hátizsákot, pólót és könyvet, nincs más dolgod, csak játszani! Alább találod a második napi "tippszelvényt", de ha már most leadnád a teljes versenyre a tippjeid, itt találod a harmadik nap felületét is.




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. Legkésőbb április 17-én szombaton 10:30 óráig várjuk a második napi tippjeid a Judoinfo erre kialakított felületén! Oldalunkon minden nap követheted, hogy állsz a tippversenyben.




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter melegítő, egy Ippon Gear Fighter hátizsák és egy Ippon Gear Fighter póló. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni!


A Judoinfo tippjei a második versenynapra
Férfiak. 73 kg:
1. Fabio Basile (olasz), 2. Lasa Savdatuasvili (grúz), 3. Tommy Macias (svéd) és Tohar Butbul (izraeli). 81 kg: 1. Vedat Albayrak (török), 2. Matthias Casse (belga), 3. Sagi Muki (izraeli) és Aszlan Lappinagov (orosz)
Nők. 63 kg: 1. Tina Trstenjak (szlovén), 2. Andreja Leski (szlovén), 3. Juul Franssen (holland) és Sanne Vermeer (holland). 70 kg: 1. Kim Polling (holland), 2. Margaux Pinot (francia), 3. Sanne van Dijke (holland) és Marie Eve Gahie (francia)


Itt tippelhetsz a második nap küzdelmeire. A leadási határidő: 2021. április 17., szombat, 10:30!



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)