Nagyon hosszú, több mint féléves szünet után rendeztek újra hivatalos judoviadalt Magyarországon: az egri Tóth Péter-emlékversennyel indult újra a hazai versenyszezon.




Lénárt Márton további fotói a Heol oldalán: KLIKK IDE!


A koronavírus-járvány miatt a Magyar Judo Szövetség úgy döntött, hogy az őszi országos bajnokságok előtt minden régió rendezzen egy zárt versenyt a legfiatalabb judokák számára. A sort szombaton a 21. Tóth Péter-emlékverseny, az Észak-kelet-magyarországi Regionális Judo Szövetség eseménye nyitotta.



Tizennégy egyesület 143 judósa léphetett tatamira az MJSZ Covid-19 protokollja szerint lebonyolított eseményen. Az újraindulás első eseményén kilenc klub tudott aranyérmet szerezni, és tizenhárom egyesület vihetett haza legalább egy érmet.



A versenysorozat a következő hétvégén Budapesten, a Horváth István-judocsarnokban (BRJSZ, diák A-, B- és C-korcsoport, szeptember 26.) és Pakson, az Atomerőmű SE sportcsarnokában (DMRJSZ, serdülő, diák A-, B- és C-korcsoport, szeptember 26.) rendezendő zárt regionális viadallal, illetve a Szuperliga első fordulójával (felnőtt, U23-as, junior és ifjúsági korcsoportok, szeptember 27.) folytatódik.


 



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2020
Fotó: Heol, Lénárt Márton)