A Magyar Judo Szövetség karantén országos bajnokságának harmadik fordulójában karhajlítás-nyújtás kézemeléssel és kifordulással volt a „lecke”, s már itt az újabb feladat!




Itt az ob negyedik fordulója: szökdelés irányváltásokkal! A negyedik forduló feladatát Bíró Norbert, az ifjúsági fiú válogatott edzője mutatja be. „A feladat ezen a héten irányváltásos szökdelés. A talajon egymást merőlegesen metsző egyeneseket kell rajzolni, ragasztani vagy övből kirakni. A kiinduló helyről indulva négy ütemben szökdeléssel kell visszaérkezni, majd a menetirány megváltoztatásával újabb négy ütemben visszaszökdelni. A cél: egy perc alatt maximális ismétlést bemutatni. Minden egyes szökdelés számít! Aki a vonalra lép, annak azt a szökdelését nem számítjuk. Jó munkát mindenkinek!”



A gyakorlatok ismétlésszáma alapján hirdetnek majd eredményt, a videók beküldési határideje 2020. május 8. péntek, déli 12:00 óra. Néhány szó a szabályokról: az elkészített videókat mindenki a saját klubedzőjének küldje el, aki a korosztályos keretedzőnek fogja továbbítani korosztályonként legfeljebb a három legjobb sportolójának anyagát. A korosztályok: diák A és serdülő (együtt), ifjúsági, junior és felnőtt (együtt), a korosztályokban a nemek külön kerülnek értékelésre, minden korosztályban a Héraklész-kerettagok részvétele kötelező.

A korosztályos legjobbak jutalomban részesülnek, a sorozat végén egy nagyobb díj vár az összetett verseny legeredményesebbjeire.


Karantén országos bajnokság, 3. forduló
Felnőtt-junior. Férfiak:
1. Hegedüs Bendegúz (UTE) és Monori Dániel (UTE), 3. Feczkó Csanád (Rákosvidéke Hajtós DSE). Nők: 1. Kármán Andrea (UTE), 2. Kardos Tímea (Leányvár), 3. Ábrahám Titanilla (BHSE) és Hegedűs Hanga (UTE)
Ifjúságiak. Fiúk: 1. Schneider Barnabás (Kaposvári USE), 2. Lakk Zsombor (KSI SE), 2. Szomorjai Gergely (Ledényi JI) és Urbánfy Márton (Ledényi JI). Lányok: 1. Szász Hanna (Siklós SE), 2. Horváth Luca (UTE), 3. Kőszegi Rebeka (BHSE)
Serdülő-diák A. Fiúk: 1. Raffay Levente (Ledényi JI), 2. Kollár Ágoston (Ledényi JI) és Kollár Sebestyén (Ledényi JI). Lányok: 1. Domoszlai Zóra (KSI SE), Eichmüller Boglárka (Ceglédi VSE), Molnár Flóra (Ledényi JI) és Vég Luca (Ceglédi VSE)



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2020
Forrás: MJSZ
)