Akárcsak a legutóbbi huszonegy világverseny alatt, a szombaton kezdődő minszki Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judogit, judós táskát és hátizsákot. Tippelj a hétfői érmesekre!




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A sorsolás alapján érdemes a tippeket kialakítani, legkésőbb június 24-án hétfőn reggel 9 óráig várjuk a harmadik napi tippjeid!




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter Legendary fehér judogi, egy Ippon Gear Fighter sporttáska és egy Ippon Gear hátizsák. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni!

 

A Judoinfo tippjei a második versenynapra
Férfiak. 90 kg:
1. Tóth Krisztián (magyar), 2. Beka Gvinisahvili (grúz), 3. Nemanja Majdov (szerb) és Nikoloz Sherazidishvili (spanyol). 100 kg: 1. Michael Korrel (holland), 2. Varlam Liparteliani (grúz), 3. Alexandre Iddir (francia) és Toma Nikiforov (belga). +100 kg: 1. Guram Tusisvili (grúz), 2. Lukas Krpalek (cseh), 3. Henk Grol (holland) és Roy Meyer (holland)
Nők. 78 kg: 1. Guusje Steenhuis (holland), 2. Klara Apotekar (szlovén), 3. Madalaine Malonga (francia) és Luise Malzahn (német). +78 kg: 1. Marina Szluckaja (fehérorosz), 2. Galina Taraszova (ukrán), 3. Anamari Velensek (szlovén) és Kayra Sayit (török)

A táblázat kitöltésével játszhatsz velünk!

 

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019)