Akárcsak a legutóbbi huszonegy világverseny alatt, a szombaton kezdődő minszki Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judogit, judós táskát és hátizsákot. Tippelj a vasárnapi érmesekre!




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A sorsolás alapján érdemes a tippeket kialakítani, legkésőbb június 23-án vasárnap reggel 9 óráig várjuk a második napi tippjeid!




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter Legendary fehér judogi, egy Ippon Gear Fighter sporttáska és egy Ippon Gear hátizsák. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni!

 

A Judoinfo tippjei a második versenynapra
Férfiak. 73 kg:
1. Hidayat Heydarov (azeri), 2. Gyenyisz Jarcev (orosz), 3. Rustam Orujov (azeri) és Akil Gjakova (koszovói). 81 kg: 1. Alan Kubecov (orosz), 2. Luka Majsuradze (grúz), 3. Sami Couchi (belga) és Matthias Casse (belga)
Nők. 63 kg: 1. Clarisse Agbegnenou (francia), 2. Martyna Trajdos (német), 3. Sanne Vermeer (holland) és Darja Davidova (orosz). 70 kg: 1. Marie Eve Gahie (francia), 2. Kim Polling (holland), 3. Ana Bernholm (svéd) és Michaela Polleres (osztrák)

A táblázat kitöltésével játszhatsz velünk!

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019)