Akárcsak a legutóbbi huszonegy világverseny alatt, a szombaton kezdődő minszki Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judogit, judós táskát és hátizsákot. Tippelj az első versenynapra!




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal a június 22-én szombattól három napon át az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A ma délutáni sorsolás alapján érdemes a tippeket kialakítani. Legkésőbb június 22-én szombaton reggel 9 óráig várjuk az első napi tippjeid!




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter Legendary fehér judogi, egy Ippon Gear Fighter sporttáska és egy Ippon Gear hátizsák. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni!


A Judoinfo tippjei az első versenynapra
Férfiak. 60 kg:
1 Lukumi Cskvimiani (grúz), 2. Francisco Garrigos (spanyol), 3. Janiszlav Gercsev (bolgár) és Amiran Papinasvili (grúz). 66 kg: 1. Nijat Shikhalizada (azeri), 2. Sebastian Seidl (német), 3. Vaza Margvelasvili (grúz) és Kilian Le Blouch (francia)
Nők. 48 kg: 1. Daria Bilodid (ukrán), 2. Distria Krasniqi (koszovói), 3 Melanie Clement (francia) és Irina Dolgova (orosz). 52 kg: 1. Majlinda Kelmendi (koszovói), 2. Natalja Kuzutyina (orosz), 3. Andreea Chitu (román) és Amandine Buchard (francia). 57 kg: 1. Priscilla Gneto (francia), 2. Timna Nelson Levy (izraeli), 3. Nora Gjakova (koszovói) és Karakas Hedvig (magyar)

 

A táblázat kitöltésével játszhatsz velünk!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019)