Napjaink egyik legnépszerűbb küzdősportja Magyarországon a judo, bizonyos területeken mégis szükség van változtatásra. Erről konzultálnak majd a Magyar Judo Szövetség szakmai vezetői mindenkivel, akinek javító, újító szándéka van. A konzultációra 2019. január 18-án pénteken a Magyar Sport Házában kerül sor, pótlólag elentkezni 2019. január 13-ig lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.




„Napjaink egyik legnépszerűbb küzdősportja a judo Magyarországon. Rengeteg gyerek próbálkozik meg vele, a számok azonban azt mutatják, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudjuk megtartani őket a sportágnak. Elsősorban ezért lenne szükség arra, hogy együtt ‘kitaláljuk’ a magyar judót, megnézzük, milyen területeken lenne szükség komoly változtatásokra, miket kellene jobban szabályoznunk, hogyan tudunk vonzó jövőképet mutatni a gyerekeknek. Mindenkire szükségünk van, aki a judóban, a judóért dolgozik, minden véleményre, ötletre szükségünk van” – mondta Dr. Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke.

A tanácskozásra egy nappal az MJSZ edzői-bírói szemináriuma előtt, 2019. január 18-án pénteken kerül sor. Az eseményen kötelező a részvétel a keretedzőknek, a KEP-es edzőknek, a Gerevich-edzőknek, a MEP-edzőknek és az UEP-edzőknek, de előzetes jelentkezés esetén mindenkit szeretettel látnak, aki a judo fejlődéséért tenni kíván. Pótlólagos jelentkezési határidő: 2019. január 13. vasárnap a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, ez után már nem tudják a jelentkezéseket befogadni. Természetesen azoknak is regisztrálniuk kell, akik számára kötelező a részvétel.

 

{aridoc engine="google" width="640" height="800"}/images/stories/2019/versenykiirasok/ujit.pdf{/aridoc}

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: MJSZ)